BENVINGUTS A PRIMER!

AQUESTS SOM NOSALTRES

BOBS ESPONGES

BOBS ESPONGES
Tots nosaltres disfressats

17 d’abr. 2012

Dia del llibre i punt de llibre

Avui hem preparat el dia del llibre. Ningú de nosaltres sabia el per què d'aquesta celebració. Hem après que celebrem el dia del llibre per diversos motius: Un perquè moriren autors famosos el mateix dia (23 d'Abril), com Shakespeare i Cervantes; també coincideix dia 23 amb Sant Jordi, patró de Catalunya. Aquesta celebració ens acosta una mica més als llibres i amb això a la lectura. Hem analitzat allò que ens aporta llegir i hem comprovat que millora la nostra vida: aprenem, somiam, imaginam, ens fa somriure, ens fa plorar..un món de sensacions que podem tocar amb un llibre.
Hem vist que pel dia del llibre es venen llibres i que per cada llibre ens regalen una rosa (com va fer sant jordi a la princesa). Si voleu veure el power point del dia del llibre, clikeu aquí.
Per finalitzar, hem vist una llegenda del Congo. La història parla d'en Musa un nin que viu al Congo i ens ha fet valorar tot el que nosaltres tenim: escoles, metges, aliments, aigua...i que moltes persones a la resta del món no tenen. Hem fet uns punts de llibres solidaris, pròximament els durem a casa. Són per vendre, però com a donatiu. És a dir, no tenen preu posat, vosaltres els podeu comprar al preu que volgueu i el doblers recaudats els enviarem a la fundació SAVE THE CHILDREN i seran enviats al Congo.Si voleu veure la llegenda del Musa, clikeu aqui.





















Aquí us deixem el conte de sant Jordi i un joc de destressa que ens ha agradat molt. Clikeu aquí.